سرم مو یکی از محصولات پر کاربرد در میان خانم هایی است که موهای خشک و وزی دارند. استفاده از سرم مو به حالت پذیری سریع موها و نیز رفع گره ی موها کمک زیادی میکند. هدف ما در این مقاله تعریف کلی از سرم مو، بیان فواید سرم مو  و نیز آموزش استفاده از آن میباشد. برای استفاده ی بهتر از این محصول پرکاربرد همراه ما باشید.

تعریف سرم مو

سرم مو از جمله محصولات کاربردی برای مراقبت از موها می باشد. این محصول در حالت های مایع و جامد تولید و پخش می گردند. از ترکیبات اصلی آن میتوان به سیلیکون و  اسیدهای آمینه و سرامیدها اشاره کرد. این مواد خاصیت نرم کنندگی و درخشان کنندگی بالایی دارند. نقش اصلی سرم های مو تقویت و بازسازی ساقه های مو می باشد و نفوذی بر ریشه‌ی موها ندارد. در اصل با ایجاد لایه‌ی محافظتی بر روی موها، از آنها در مقابل تهدیدات خارجی مانند آلودگی، تابش شدید نور خورشید،‌ رنگ کردن زیاد مو و… محافظت می کند.حال که با پاسخ سرم مو چیست را دریافت کردیم به معرفی انواع آن خواهیم پرداخت

برای تاثیر بیشتر سرم مو بر موهایتان، سراغ سرمی متناسب با جنس موهایتان بروید.

معرفی انواع سرم مو برای موهای مختلف

سرم های مخصوص موهای موخوره دار

سرم مو برای درمان موخوره یا همان چند شاخگی انتهای مو مفید است. سرم‌هایی که حاوی کراتینهستند موجب ترمیم موخوره ها می‌گردند و از تقسیم انتهای مو به بخش های مختلف جلوگیری می کنند. افزون بر این سرم های پروتئین نیز برای پایان بخشیدن دغدغه‌ی چندبخشی انتهایی موها بسیار مفید هستند. سرم های پروتئینه حاوی ترکیباتی مانند مایکروپروتین می باشند. این ماده به بازسازی کیتکتال مو و تقویت آن می پردازد.

سرم های ضد ریزش مو

این سرم ها با داشتن ویتامینهای مفیدی مانند ویتامین های B6،B3، بیوتین و پرو ویتامین موجب تقویت ریشه‌ی مو و رویش مجدد آنها می گردد. سرم‌های ضد ریزش مو با بهبود  جریان گردش خون و اکسیژن در پوست سر از ریزش موهای سر جلوگیری می کنند. سرم هایی که بیشتر ترکیبات سازنده ی آنها را گیاهان تشکیل داده اند نسبت به سرم هایی با فرمولاسیون شیمیایی، در درمان ریزش مو موثرتر هستند.

سرم های مخصوص موهای رنگ شده

اگر در اثر رنگ کردن زیاد، موهایتان دچار شکستگی و وز شدگی گردیده است بهتر است  سراغ استفاده از سرم ها بروید. برای ترمیم و بازسازی مجدد موهایتان میتوانید از سرم هایی که حالت کرمی دارند استفاده کنید. سرم مو کرمی حاوی روغن های گیاهی مانند آرگان، جوجوبا، نارگیل است. با اعمال آن بر روی موهای رنگ شده ی خود به مرور زمان شاهد بازگشت دوباره‌ی زیبایی موهایتان خواهید بود.

سرم های مناسب برای موهای خشک

موهای خشک نسبت به سایر موها در معرض خطر و آسیب دیدگی بیشتر  هستند و عدم مراقبت صحیح از آنها نیز سبب آسیب های جدی تری نظیر شکستگی موها و ریزش آنها می گردد. از این رو استفاده از سرم مو آبرسان برای رفع تشنگی موهای خشکتان بهترین انتخاب می باشد. امروزه نمونه ی جدیدی از سرم های مو عرضه گردیده اند که شبها قبل از خواب می توانید بر روی موهایتان اعمال کنید و تا صبح موهایتان از طریق سرم مو به بازسازی رطوبت از دسته ی رفته ی خود می پردازند.

سرم های مناسب برای موهای فر

برای  در اختیار گرفتن  کنترل موهای فرتان، سرم مو روش موثری است. این محصولات با مرطوب کردن موهایتان موجب کاهش گره خوردگی و بی نظمی آنها می گردند و سرم موهایی که بر پایه ی روغن های مفید گیاهی مانند جوجوبا، آرگان، بادام شیرین، زیتون و مارولا هستند برای هر چه بیشتر زیباتر نمایان ساختن موهای فرتان مفید هستند.

سرم های محافظت کننده ی مو

این سرم ها برای افرادی که بر اساس شغلی که دارند موهایشان در زیر پوشش مقنعه است یا در مقابل اشعه ی نور خورشید قرار دارد مناسب هستند. وظیفه ی اصلی سرم محافظت کننده ی مو محافظت از سلول های زنده ی مو در مقابل آسیب عوامل محیطی و شیمیایی می باشد.

فواید استفاده از سرم مو چیست؟

تا اینجای مقاله با سرم مو و انواع آن آشنا شدیم.  حال میخواهم فواید سرم مو را بررسی کنیم . در  حالت کلی مزیت های استفاده از سرم مو شامل موارد زیر می باشد.

  • موهایتان را آبرسانی می کند.
  • به رفع شکستگی و وزی موها کمک میکند.
  • موخوره را درمان میکند.
  • موجب افزایش  مقاومت موها در برابر آسیب هایی مانند رنگ مو،‌ حرارت ابزار آرایشی و تابش نور خورشید می گردد.
  • خاصیت نرم کنندگی بالایی دارد.
  • به دلیل داشتن سیلیکون در ترکیبات خود، به درخشندگی و روشن شدن رنگ موها کمک میکند.
  • به موهایتان خاصیت ضد چسبندگی می بخشد. از این طریق آلودگی ها کمتر جذب موهایتان می گردند.
  • تقویت موهای سر با سرم مو سبب رفع ریزش موهایتان می گردد.
  • سرم مو با رفع گره ی موهایتان، شانه پذیری آنها را نیز افزایش می دهد.

طرز استفاده از سرم مو چگونه است

برای اثر بخشی سرم مو بر موهایتان، مهم است بدانید که سرم مو را چگونه و چه وقت استفاده کنیم برای آشنایی با طرز استفاده از سرم مو  و زمان استفاده از آن همراه ما باشید.

۱. انتخاب سرم مطابق با جنس موهایتان

قدم اول در استفاده‌ی بهتر  از سرم های مو، این است که سرمی را که متناسب با نوع موهای تان است را انتخاب کنید. موهای خشک و وزی نباید از سرم های مخصوص موهای نرمال استفاده کند.

۲. موهایتان را با شامپوی معمولی بشویید.

در مرحله ی بعدی موهایتان را با استفاده شامپو شستشو دهید. تاثیر سرم مو بر موهای عاری از چربی، گرد و غبار و آلودگی ها بیشتر است.

۳. موهایتان را با حوله ی نرم و تمیز آبکشی کنید.

آب موهای خود را با استفاده از حوله ی مخصوص خود، بگیرید اجازه بدهید موهایتان کمی رطوبت داشته باشد. از خشک کردن زیاد آن بپرهیزید.

۴. به اندازه ی یک نخود سرم را در دست خود بریزید

اکنون که موهایتان رطوبت خود را کامل از دست نداده است. به اندازه ی یک نخود از سرم مو را در دستتان بریزید و چند ثانیه در کف دستانتان پخش کنید. این کار به  گرم شدن سرم مو کمک میکند.

۵. موهایتان را به چند بخش مساوی تقسیم کنید.

برای اینکه بتوانید سرم مو را به تمام موهایتان اعمال کنید. بهتر است موهایتان را به چند بخش مساوی تقسیم  کنید. و از کنار گوش هایتان به سرم را به ساقه ها و پایین موهایتان بزنید. برای اینکه بتوانید سرم را به همه ی موهایتان بزنید میتوانید از شانه های دندانه درشت نیز کمک بگیرید. از مصرف سرم مو بر ریشه ی موهایتان خودداری کنید.  این کار موجب چسبیدن ریشه ی موها و آسیب آنها می گردد.

زمان استفاده از سرم مو نیز حائز اهمیت است.

 

سرم مو را چه زمان هایی استفاده کنیم

حال که فهمیدیم چگونه از سرم مو استفاده کنیم اکنون می خواهیم بدانیم که چه زمانی  از سرم مو استفاده کنیم؟ در حالت کلی می توان گفت بهتر است از سرم مو قبل و بعد از براشینگ مو ( حالت دهی مو  با برس و حرارت) استفاده کرد. علت این امر آن است که سرم‌های مو نقطه ی ذوب بالایی دارند و پس از براشینگ مو، سریع تبخیر میشوند. کسانی که موهای خشک و وزی دارند بهتر است بعد از هر بار حمام کردن، از سرم مو استفاده کنند. افرادی که جنس موهایشان نرمال است نیز میتوانند هفته ای دو بار از سرم های مو استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

ایمیل و شماره همراه شما هرگز نمایش داده نخواهد شد، وب سایت اختیاریست.

دیدگاه:پیام شما
نامنام شما
ایمیلایمیل
وب سایتوب سایت

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.