در زمان های قدیم برای لایه برداری سطحی پوست از سفیدآب و لیف کشیدن استفاده می کردند. اما امروزه با پیشرفت دنیای مد و زیبایی، محصولات زیادی در زمینه ی لایه برداری وارد بازار گشته است. یکی از این محصولات اسکراب است. برای اینکه بدانید اصلا  اسکراب چیست و چه کاربردهایی دارد با ما همراه باشید.

اسکراب چیست ؟

امروزه یکی از روش هایی که میتوانید از طریق آن  لایه برداری صورت و بدن را انجام دهید ، اسکراب میباشدحال ممکن است سوالات زیر در ذهنتان پیش بیاید.

  • اسکراب چیست؟
  • آیا لایه برداری مخصوص بدن همداریم؟
  • اسکراب بدن چیست؟ (Body Scrub)

 در پاسخ باید بگوییم که اسکراب  یالایه برداری سطحی و فیزیکیاز ترکیب مواد ریزی مانند دانه هسته زرد آلو، شکر، نمک دریایی، پوست گردو  و گرانول ها تشکیل شده است. وجود گرانول سبب زبری و ساییده شدن مواد در روی پوست می گردد. لایه برداری سطحی بدن نیز به همین روال می باشد البته میزان زبری و سایش آنها نسبت به صورت بیشتر می باشد. در این روش نوعی لایه برداری مکانیکی انجام می دهید این فرایند از طریق ژل ها،کرم ها و صابون های دانه دار  صورت می گیرد گاهی اوقات برای اثربخشی زیاد لایه برداری، به ترکیبات آنها اسید های میوه نیز اضافه می کنند.

اسکراب چه کاربردهایی دارد؟

زمانی که اسکراب می کنیم بعد از گذشت زمان شاهد تغییرات مثبتی در پوست خواهیم شد. این تغییرات پوستی شامل موارد زیر هستند.

•        رنگ پوستمان روشن می گردد.

•        لک ها و جای جوش ها کمرنگ تر می شوند.

•        اندازه ی منافذ در حد نرمال می شود.

•        پوست پاکسازی می شود.

•        جوش های سر سیاه از بین می رود

•        از شدت چربی پوست کاسته می شود.

برای اینکه بیشتر درباره ی فواید لایه برداری فیزیکی بدانید میتوانید مقاله ی ۱۴ فایده که لایه برداری و  اسکراب برای پوست شما دارد را مطالعه کنید.

نکاتی که باید قبل از استفاده از اسکراب بدانیم

برای اینکه از طریق اسکراب تاثیر مثبتی بر روی پوستتان بگذارید. باید روش استفاده از اسکراب را به خوبی یاد بگیرید سپس  بر روی صورت و بدن تان پیاده کنید. ما طرز استفاده از اسکراب صورت و بدن  را به صورت مراحلی در آورده ایم. با طی کردن این مرحله ها به نتیجه ی دلخواه تان خواهید رسید.

۱٫ پوست خود را برای استفاده از لایه برداری  آماده کنید.

قبل از اینکه لایه برداری فیزیکی بر روی صورت و یا بدنتان انجام دهید در نظر داشته باشید که لایه برداری چه فیزیکی  باشد و چه  از طریق کرم های شیمیایی ، برای تمامی پوست ها مفید نمی باشد. برای مثال کسانی که از بیماری های پوستی مانند جوش، اگزما، روزاسه و زگیل رنج می برند نباید از اسکراب استفاده کنند. برای آگاهی بیشتر درباره ی این موضوع، میتوانید به مقاله ی عوارض اسکراب سری بزنید.

۲٫ به نوع پوستی که دارید توجه کنید.

برای استفاده از لایه بردارهای سطوحی  باید نوع پوستتان را شناسایی کنید. هر پوستی متناسب با جنس خودش، اسکراب مخصوصی نیز دارد. پوست ها در حالت کلی به پنج دسته تقسیم می شوند. تعداد دفعات استفاده ی هر کدام از آن ها از لایه بردارهای سایشی،  به صورت زیر می باشد.

  • نرمال: پوست های نرمال می توانند هفته ای دو بار پوستشان را از طریق دانه های ریز و درشت بسابند.
  • خشک: این پوست ها هر ده روز یکبار از لایه بردارهای سایشی ملایم بر روی صورت و بدنشان استفاده کنند.
  • حساس:  افرادی که پوستهای حساس دارند  باید  قبل از استفاده از هر گونه محصولات لایه بردار با پزشک متخصص خود مشورت  کند. زیرا امکان بروز التهاب و سوزش در اینگونه پوستها پس از ساییده شدن وجود دارد.
  • چرب: حداکثر استفاده از اسکرابها در پوست چرب، سه بار در هفته می باشد.
  • ترکیبی: هفته ای دو بار لایه برداری فیزیکی در پوستهای ترکیبی کفایت می کند.
  • بالغ: پوستهای بالغ یا پیر برای از بین بردن چین و چروک و پیشگیری از افتادگی پوست، هر هفته دو بار از سایش سطحی پوست  میتوانند استفاده کنند.

۳٫ به ترکیبات موجود در لایه بردارهای فیزیکی توجه کنید

لایه بردارهای دانه داری که تهیه می کنید باید کاملا گیاهی باشد. و میزان مواد شیمیایی استفاده شده در آن خیلی کم باشد. در ضمن در ترکیبات آن از رایحه های غیرطبیعی نیز استفاده نشده باشد. لایه بردارهای دانه درشت قدرت ساییدگی بالایی دارند و برای پوستهای روغنی و ترکیبی مناسب هستند. برعکس لایه بردارهای دانه ریز به علت ملایم بودن در سایش، برای پوستهای خشک و نرمال مناسب هستند.

۴٫ اسکراب هایی استاندارد خریداری کنید.

محصولی استاندارد است که پروانه ی بهداشت داشته باشد و حاوی تاریخ تولید و انقضا نیز باشد. در نهایت در تیوبی مقاوم و مناسب نیز بسته بندی شده باشد. شما میتوانید انواع اسکراب های صورت و بدن را در دسته بندی محصولات مشاهده فرمایید .

۵٫ دستورالعمل های درون جعبه ی لایه بردار ها با دقت بخوانید

برای استفاده ی بهتر از محصولی که خریداری کرده اید دستورالعمل های درون آن را مطالعه فرمایید. با خواندن دستورالعمل های اسکراب، از مدت زمانی که قرار است آن را بر روی پوست خود نگه دارید مطلع خواهید شد.

۶٫مکان مناسبی برای نگه داشتن اسکراب ها پیدا کنید

مناسب ترین جای برای نگه داشتن آنها ، حمام می باشد. زیرا هر بار که میخواهید حمام کنید جلوی چشمتان خواهد بود. گاهی اوقات هم بر روی جعبه ی برخی از آنها  نوشته شده است که در جای خنک و خشک نگهداری گردد. در این مواقع گذاشتن اسکراب در کمد و یا کابینت بهتر است.

روش استفاده از اسکراب چگونه است؟

اکنون می خواهیم با روش استفاده از اسکراب آشنا شویم. قبل از اینکه بخواهید اسکراب کردن را آغاز کنید پوستتان را با استفاده از شوینده ای ملایم شستشو دهید. زمانی که پوست هنوز  مرطوب است آنها را بر روی صورت و بدنتان  بمالید. مالش آن  را آرام و با حوصله انجام دهید. از ماساژ دادن محکم و فشار آوردن بر پوست پرهیز کنید. در هنگام پخش کردن اسکراب بر پوست تان توجه کنید که آن را اطراف چشم و دهان خود استفاده نکنید. بهترین نحوه ی ماساژ دادن صورت و بدن،  به صورت دایره ای می باشد. هنگامی که  عمل سایش بدن را انجام می دهید می توانید آرنج ها،‌ قوزک پا و  بازوان خود را محکم تر فشار دهید تا ساییدگی زیاد سبب حذف سلولهای مرده در آن قسمت ها گردد. برای لایه برداری پوست بدنتان میتوانید مواد موجود در اسکراب ها را، از طریق لیفه نیز به صورت دورانی ماساژ دهید. وقتی که تمام پوستتان را با دانه های ریز و درشت ماساژ دادید با توجه به مدت زمانی که در دستورالعمل درون جعبه ی اسکراب قید شده است آن را در پوستتان نگه دارید. در آخر نیز با آب ولرم پوستتان را شستشو دهید. برای پیشگیری از خشکی و التهاب پوست بعد از استفاده کردن از لایه بردارهای شیمیایی و فیزیکی ، حتما از لوسیون ها و مرطوب کننده های مخصوص پوست خود استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

ایمیل و شماره همراه شما هرگز نمایش داده نخواهد شد، وب سایت اختیاریست.

دیدگاه:پیام شما
نامنام شما
ایمیلایمیل
وب سایتوب سایت

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.