گیرایی چهره بیشترین تاثیر گذاری و نفوذ در دیگران را برای اغلب افراد امکان پذیر می کند. در حال حاضر صورتی بدون لک و کک و مک تبدیل به معیار زیبایی بانوان شده است. آنها هر روز با دغدغه صورتی صاف و شفاف سروکار دارند و از تمام متد های لازم برای داشتن چهره ای عاری از هر گونه عیب استفاده می کنند. به کار بردن داروی گیاهی برای لک، کرم های ضد لک، لوسیون ها، تکنولوژی هایی مثل لیزر، استفاده از داروی گیاهی برای لک، کمترین تلاشی است که بانوان برای بدست آوردن زیبایی چهره انجام می دهند.

البته هستند بانوانی که کک و مک های صورت شان را دوست دارند و آن را بخشی از جذابیت چهره می دانند. روی سخن ما با آن گروه از خانم ها یا آقایانی است که داشتن لک های صورت حس خوبی در آنها به وجود نمی آورد. به همین دلیل ما اینجا هستیم تا شما را با دلایل و روش های پیشگیری و درمان لک های صورتتان آشنا کنیم. آن از طریق داروی گیاهی برای لک صورت! پس همراه شادی بیوتی باشید و این وبلاگ را تا انتها بخوانید.

علت ایجاد لک صورت چیست؟

برای اینکه بدانیم علت لک صورت چیست لازم است در ابتدا با ساختار پوست و رنگدانه‌ های آن آشنا شویم. به رنگدانه‌ های طبیعی پوست، مو و چشم ملانین می‌ گویند. هر چه بدن ملانین بیشتری تولید کند رنگ پوست، مو و چشم تیره‌ تر می‌شود. ملانین بخشی از پوست است که موجب می‌ شود قسمت‌ هایی از پوست افراد تیره‌ تر شوند. بنابراین اگر مقدار این رنگدانه زیاد شود روی پوست لکه‌ هایی ایجاد می‌ شود. برای از بین بردن لک صورت باید مقدار ملانین پوست کنترل شود. همچنین ملانین از پوست شما در برابر اشعه UV محافظت می‌ کند.

در پوست سالم این رنگدانه‌ ها در سراسر بدن به صورت یکنواخت پراکنده شده‌ اند. اما اگر این رنگدانه‌ ها در بخش‌ هایی از پوست بیشتر تولید شوند آن قسمت از پوست تیره‌ تر از سایر بخش‌ ها می‌شود. ممکن است رنگدانه‌ ها در هر بخش پوست بیشتر شوند ولی این عارضه معمولا در صورت، دست و گردن بیشتر دیده می‌ شود. ایجاد لک روی صورت یک مشکل متداول است و برای خیلی از افراد پیش می‌ آید. لک‌ های پوستی معمولا بی‌ ضرر و قابل درمان هستند. برای از بین بردن لک صورت راه‌ های مختلفی وجود دارد. از بهترین داروی گیاهی برای لک پوست صورت استفاده از روغن‌ های ارگانیک است.

عوامل بروز لکه‌ های پوستی کدامند؟

برای اینکه ریشه اصلی این عارضه را شناسایی کنید، ابتدا لازم است نوع پوست خود را بهتر بشناسید. ما به شما پیشنهاد می‌ کنیم که یکی دیگر از مقاله‌ های ما تحت عنوان « تشخیص نوع پوست صورت » را مطالعه کنید. اما در بحث عوامل ایجاد لکه‌ های پوستی، چند علت زیر نقش اصلی را بر عهده دارند:

۱. ژنتیک: آکنه در بعضی افراد ریشه ژنتیکی دارد. همچنین بر طبق تحقیقات انجام گرفته شده، بعضی از بیماری‌ های وراثتی می‌ تواند باعث ایجاد لکه‌ های پوستی شود. این بیماری‌ ها عبارتند از:

  • بیماری داریر: که لکه‌ هایی همانند زگیل روی پوست ایجاد می‌ کنند . عارضه‌ های ایجاد شده توسط این بیماری چرب و بدبو بوده و لمس آن‌ ها دردناک است.
  • بیماری فابری: این یک اختلال ارثی است، که در واقع نوعی جهش ژنی محسوب می‌ شود. گروه‌ های کوچک لکه‌ های تیره و قرمز رنگ یکی از علائم این بیماری است.
  • گانگلیوزیدوز بزرگسالان نوع ۳: این یک بیماری نادر و ارثی است که باعث ایجاد لکه‌ های غیر سرطانی در پایین تنه می‌ شود.

۲. ویروس‌ ها: برخی از لکه‌ های پوستی مانند زخم‌ های سرد، توسط ویروس‌ هایی مانند HSV 1 ایجاد می‌ شوند. همچنین ویروس واریسلا زوستر (VZV) باعث ایجاد عارضه‌ ای مثل آبله مرغان می‌ شود.

۳. عفونت‌ ها: انواع خاصی از عفونت‌ های پوستی می‌ توانند باعث ایجاد لکه‌ های پوستی شوند. این موارد شامل مالاسزیا فولیکولیت (آکنه قارچی) و یا عفونت در فولیکول‌ های مو است. این وضعیت در اثر رشد بیش از حد مخمر ایجاد شده و باعث بروز جوش‌ های چرکی می‌ شود. روغن تراپی به وسیله روغن درخت چای یک روش رایج در درمان عارضه‌ های پوستی با ریشه عفونی است. این محصول طبیعی خاصیت ضد عفونی داشته و در کاهش التهاب‌ های پوستی تأثیرگذار است.

۴. قرارگیری در معرض نور خورشید: قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه فرا‌بنفش مضر خورشید می‌ تواند باعث بروز سرطان پوست، هایپرپیگمنتیشن و سایر عوارض پوستی شود. روشی که در درمان عارضه‌ های پوستی ناشی از نور خورشید مؤثر است، استفاده از روغن تقویت پوست خشک می باشد. روغن های پوستی از بهترین داروی گیاهی برای لک صورت و بدن هستند.

۵. رژیم غذایی: هر آنچه می‌ خورید بر روی پوست شما تأثیر می‌ گذارد. آلرژی غذایی و درماتیت تماسی، مصرف محصولات لبنی مانند شیر بدون چربی و رژیم‌ های غذایی حاوی قند و کربوهیدرات‌ ها لکه‌ هایی را بر روی پوست ایجاد می‌ کند.

۶. منافذ مسدود شده: چربی اضافی می‌ تواند با سلول‌ های مرده پوست، آلودگی و باکتری‌ ها ترکیب شده و منجر به مسدود شدن منافذ و ایجاد انواع جوش و لکه بر روی پوست شود. علل اصلی این اتفاق عبارتند از:

  • تغییرات هورمونی
  • محصولات آرایشی، ضد آفتاب یا مرطوب کننده‌ ها
  • آلاینده‌ های موجود در هوا و دود ماشین

۷. داروها: برخی از داروها باعث ایجاد آکنه می‌ شوند. این داروها عبارتند از:

  • کورتیکواستروئیدها
  • استروئیدهای آندروژنی
  • لیتیوم

۸. بیماری دیابت: یکی از عوارض مرتبط با دیابت شامل آکانتوز نیگریکانس است که باعث تیره شدن پوست، مخملی شدن پوست و لکه‌ های روی ساق پا یا درموپاتی دیابتی می‌ شود. گاهی اوقات این عارضه با لکه‌ های پیری اشتباه گرفته می‌ شود.

۹. تحریک‌پذیری پوست: تحریک پوست به وسیله محصولات آرایشی پوست یا مو می‌ توانند باعث ایجاد لکه‌ های تیره شوند. بهتر است برای کاهش التهاب از مصرف این گونه مواد آرایشی شیمیایی از داروی گیاهی برای لک استفاده نمایید.

۱۰. زخم و جراحت: گاهی بعد از بهود زخم یا جراحت، لکه‌ ای تیره از آن به جای می‌ ماند. ماساژ نواحی آسیب دیده با استفاده از روغن میتواند یک داروی گیاهی برای لک و درمان موثر آن باشد.

۱۱. کک و مک کودکی: داشتن کک و مک از کودکی به معنای تیره شدن پوست در معرض آفتاب و گرما و محو شدن در زمستان است. کک و مک به خودی خود دلیلی برای نگرانی نیست، مگر اینکه با مورد دیگری همراه باشد.

۱۲. عارضه ملاسما: این وضعیت که با لکه‌ های تیره نامنظم مشخص می‌ شود، در زنان شایع‌ تر است و ممکن است در دهه ۲۰ و ۳۰ سالگی ظاهر شود. این لکه‌ ها اغلب در اثر قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید ایجاد می‌ شوند و با تغییرات در سطوح هورمونی مرتبط با داروهای ضد بارداری، بارداری یا هورمون درمانی پس از یائسگی؛ تشدید می‌ شوند. سطوح پایین هورمون تیروئید نیز ممکن است در این عارضه نقش داشته باشد.

ملاسما می‌ تواند افراد با انواع پوست خشک و چرب را تحت تاثیر قرار دهد و با قرار گرفتن در معرض نور خورشید تیره‌ تر شود. این عارضه همچنین ممکن است در طول یائسگی با کاهش سطح استروژن و پروژسترون ناپدید شود.

۱۳. لکه‌های کبدی: این عارضه به شکل لکه‌ های نامنظم، بزرگتر از کک و مک و دارای رنگ قهوه‌ ای ملایم تا تیره بروز پیدا می‌ کند. عامل این عارضه نیز قرار گرفتن در معرض نور خورشید است.

خواص کلی روغن های گیاهی

روغن های گیاهی انتخاب خوبی برای رفع لک صورت هستند، چند مورد از خواص کلی آن ها موارد زیر است.

۱. خاصیت نرم کنندگی: استفاده از داروی گیاهی برای لک پوست دارای خواص مرطوب کنندگی قوی است و پوست را تسکین بخشیده و نرم می کند. روغن های گیاهی مناسب پوست که حاوی سطوح بالایی از اسید لینولئیک هستند، مانند روغن آفتابگردان، سدی محافظ روی پوست ایجاد می کنند که مانع از دست رفتن رطوبت پوست می شود و اجازه ورود آلودگی ها را به منافذ پوست نمی دهد. این خاصیت همچنین با جلوگیری از نفوذ آلودگی، از بروز لک نیز جلوگیری می کند. پس برای یافتن بهترین روغن گیاهی برای لک صورت باید با سایر خواص شگفت انگیز روغن ها آشنا شوید.

۲. فواید آنتی اکسیدانی: روغن های گیاهی منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند که از پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. رادیکال های آزاد اتم های ناپایداری هستند که در اثر آلودگی، دود سیگار و غذا های فرآوری شده ایجاد می شوند و به پوست آسیب می رسانند. آنتی اکسیدان ها به پوست کمک می کند تا با اثرات رادیکال های آزاد مقابله کند تا باعث افزایش سلامت پوست شود و روند پیری را به تاخیر بیندازد. جالب است بدانید برخی روغن ها نه تنها آبرسانند، بلکه گفته شده که دسته فیتواسترول ها دارای خواص ضد سرطانی نیز هستند.

۳. خاصیت ضد باکتری: روغن گیاهی برای پوست دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است که به تسریع درمان عفونت ها، تسکین و حتی بهبود بافت پوست کمک می کند. به عنوان مثال، محققان فیلیپینی اثرات استفاده از روغن نارگیل و روغن زیتون را بر روی بزرگسالان مبتلا به درماتیت آتوپیک، که معمولاً به عنوان اگزما شناخته می شود، مورد بررسی قرار دادند.

نتیجه آزمایش برای عارضه باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس مثبت بود (این عارضه در بین مبتلایان به اگزما رایج است). پس از پایان یک دوره چهار هفته ای، ۵۰ درصد از بیمارانی که از روغن زیتون استفاده می کردند و ۹۵ درصد از بیمارانی که از روغن نارگیل استفاده می کردند، در آزمایشات آن ها اثری از باکتری دیده نشد.

روغن بابونه موثرترین داروی گیاهی برای لک صورت و بدن

روغن بابونه ترکیبات معجزه‌آسا و فعالی دارد که برای تقویت، ترمیم، و بازسازی سلول‌ های پوستی بسیار مفید است. این روغن حاوی موادی است که خاصیت ترمیم کننده دارند و به نوبه خود پوست شما را جوان‌ تر، شاداب‌ تر، و پرطراوت می‌ کنند. علاوه بر این، این ترکیبات پوست را در مقابل علائم پیری محافظت می‌ کنند و به حفظ رطوبت کمک می‌ک نند، بنابراین از خشکی و چین و چروک پوست جلوگیری می‌ شود.

یکی از مزایای استفاده از روغن بابونه این است که می‌توانید با اطمینان از خصوصیات طبیعی آن، آن را در منزل خود تهیه کنید. برای این کار به ½ فنجان گل بابونه خشک شده، ۲۵۰ میلی لیتر روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری ویتامین E و ¼ قاشق غذا خوری عصاره روغن رزماری نیاز دارید. فرآیند تهیه روغن بابونه در منزل بسیار ساده است.

پس از آماده کردن تمامی مواد، بطری‌تان را با آب جوش استریل کرده و انرا به طور کامل خشک کنید. سه چهارم از حجم بطری را با روغن زیتون پر کنید، سپس گل بابونه، ویتامین E و روغن رزماری را به بطری اضافه کنید. حالا بطری را در مکانی قرار دهید که به مدت ۶ تا ۸ ساعت نور خورشیدی دریافت می‌کند. بعد از گذشت دو هفته، روغن بابونه شما آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

ایمیل و شماره همراه شما هرگز نمایش داده نخواهد شد، وب سایت اختیاریست.

دیدگاه:پیام شما
نامنام شما
ایمیلایمیل
وب سایتوب سایت

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.